Νοσηλεία Ασθενών

Η περίθαλψη των ασθενών,  γίνεται στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ένα από τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας. Πρόκειται για ένα περιβάλλον  υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής , που διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις υποδομής, εξειδικευμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ιατρικά μηχανήματα αιχμής. Στελεχώνεται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους συμπολίτες μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με γνώμονα την ανάγκη για  άμεση,  αποτελεσματική και εξατομικευμένη άσκηση της ιατρικής σε κάθε  περιστατικό, τα μέλη της επιστημονικής μας ομάδας οργανώνουν συντονίζουν και  επιβλέπουν καθημερινά  τη διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία  καθ’ όλη   τη διάρκεια της νοσηλείας.  Αυτό  γίνεται με συνεχείς επισκέψεις παρά την κλίνη του ασθενούς , συλλέγοντας και αναλύοντας καθημερινά όλα τα δεδομένα από το ιστορικό, την κλινική εξέταση, τον εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο που διενεργείται. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλει και η άριστη συνεργασία με ικανούς επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων που διαθέτει το  Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center,  όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.   Σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά του  άριστα εκπαιδευμένου  νοσηλευτικού προσωπικού που έχει επιλεγεί ώστε οι ασθενείς και οι οικείοι τους να απολαμβάνουν νοσοκομειακή φροντίδα με συμπάθεια, ευγένεια, προθυμία και ανθρωπισμό 24 ώρες το 24ωρο.

Στις προτεραιότητες μας είναι και η εξωνοσοκομειακή φροντίδα των ασθενών . Τα μέλη της επιστημονικής μας ομάδας,  δέχονται επισκέψεις καθημερινά στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Ερρίκος Ντυνάν. Εκεί παρακολουθούνται   οι ασθενείς  που έχουν λάβει εξιτήριο και χρειάζονται συνεχιζόμενη ιατρική φροντίδα , χρονίως πάσχοντες αλλά και  άνθρωποι που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα προληπτικής ιατρικής που διαθέτουμε με βάση την ηλικία και το ιστορικό τους .

Οι ιατροί της ομάδας μας εργάζονται σε ένα επιστημονικά υψηλό ιατρικό περιβάλλον και συμμετέχουν ως ομιλητές και ως εκπαιδευόμενοι σε εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νεότερες ιατρικές εξελίξεις στον τομέα που τους αφορά, αλλά και σε όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας. Παράλληλα, το Ερρίκος Ντυνάν οργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για το ευρύτερο  κοινό πάνω σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο μια ουσιαστική επικοινωνία με την κοινωνία της Αθήνας.